Dogs Body And Mind
Voor een hond in balans
HomeVoorstellenMassageHersenwerkNES-scanHondentrainingTarieven LinksContactPrivacyverklaring
Privacyverklaring

In deze privacyverklaring staat beschreven hoe wij jouw persoonsgegevens verzamelen en hoe wij hiermee omgaan. Tevens vind je hier jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten. De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam deze periodiek te raadplegen. 

 

De “Oude”Reiderhoeve is een VOF waarin het welzijn van paard en hond centraal staat. De “Oude” Reiderhoeve dekt meerdere handelsnamen te weten, Equine Solutions, Dogs Body And Mind en Tasunka Kennel op al deze namen is deze privacyverklaring ook van toepassing.         

De “Oude” Reiderhoeve en overige handelsnamen staan ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 59990600 en is gevestigd in Finsterwolde. Contact opnemen kan per e-mail Oudereiderhoeve@mail.com

 

PERSOONSGEGEVENS DIE WIJ VERWERKEN 

De “Oude” Reiderhoeve verwerkt jouw persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens aan ons hebt verstrekt. We verwerken daarbij geen bijzondere en/of gevoelige gegevens. 

 

WAT DOEN WIJ MET JOUW GEGEVENS

De “Oude” Reiderhoeve gebruikt de verzamelde gegevens voor: 

 •  Het maken van een afspraak, naar aanleiding van de aanvraag via deze website.
•  Google Analytics = optimalisatie en analyse van onze website
•  Deelname aan een De “Oude” Reiderhoeve georganiseerd evenement
•  Voor verzending van een bestelling
•  Strato en watsnel webhosting = De e-mails worden gehost door Strato en watsnel;
   Als jij contact opneemt via de contactpagina of via mail, worden die betreffende         mails opgeslagen op de servers van strato en watsnel.
• Strato= De website en back-ups van de website worden gehost bij Strato (De “Oude”    
   Reiderhoeve en Equine Solutions)                                                                                            
• watsnel= De website en back-ups van de website worden gehost bij watsnel (Dogs Body And Mind   en Tasunka Kennel) 

Gegevens die jij achterlaat op de website van De “Oude” Reiderhoeve en Equine Solutions zijn op de servers van Strato versleuteld opgeslagen. Gegevens die jij achterlaat op de website van Tasunka Kennel en Dogs Body And Mind zijn op de servers van watsnel versleuteld opgeslagen. 

De gegevens die jij verplicht bent om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten van De “Oude” Reiderhoeve

De “Oude” Reiderhoeve deelt jouw gegevens niet met derden, tenzij dit nodig is om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Tevens verkopen zij deze niet aan derden en gebruiken ze deze uitsluitend met jouw toestemming. 

 
WAAROM COOKIES 

Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op jouw computer. De “Oude” Reiderhoeve gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. U kunt uw browser zo instellen dat u tijdens het bezoeken van de website van De “Oude” Reiderhoeve geen cookies ontvangt. 

Zie voor een toelichting de website www.veiliginternetten.nl

Heb je bezwaar tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens of wil je niet langer informatie ontvangen van De “Oude” Reiderhoeve, stuur dan een verzoek naar Oudereiderhoeve@mail.com en we zullen jouw gegevens verwijderen.

De “Oude” Reiderhoeve wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de website Autoriteit persoonsgegevens.nl

Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens. 

e-mail  Oudereiderhoeve@mail.com

 

btw nummer NL853722171B01 
kvk nummer 59990600